Het Zorg Circuit is het oriëntatiepunt voor managers in de zorg om inzichten, ontwikkelingen en innovaties na te streven. En stimuleert managers om samen de verbinding aan te gaan, vakkennis te delen en collectief te bouwen aan de toekomst van de Zorg. 

Maaike Witjes van More Than Events heeft het idee opgevat om de activiteiten voor Managers in de Zorg zelfstandig op te pakken. Met Saskia van Ommen heeft Maaike een partner gevonden om dit nieuwe netwerk podium op te richten, Het Zorg Circuit. Dat doen wij niet alleen. Samen met een sterk kernteam bestaande uit professionals uit het zorgveld geven wij onze activiteiten inhoudelijk vorm. 

Het Zorg Circuit, een netwerk voor managers in de zorg. 

Het Zorg Circuit organiseert jaarlijks meerdere evenementen met een diner, een studiereis, diverse trainingen en masterclasses met professionals vanuit allerlei vakgebieden en disciplines.

Het Zorg Circuit inspireert managers in de zorg om zich duurzaam te ontwikkelen als individu en als professional in hun zorgveld. Volledig up to date en met praktijkervaringen op zak om de kennis direct mee te nemen en in te zetten.